Derek Ashby

Derek Ashby

ENVIRONMENTAL HOMES & LANDSCAPES Specialising in the design of new environmental homes, renovations, sustainable and edible landscapes.
Derek Ashby
More ideas from Derek
201219 Schuurwoning | ARCHITECTUURSTUDIO SKA

201219 Schuurwoning | ARCHITECTUURSTUDIO SKA

Pour rester dans l'ambiance végétale de la précédente sélection, je vous propose de faire un tour dans le jardin d'hiver . Cette pièce...

Design concept for angled windows along 'garden room entry' of mainhouse, wall is adjacent to pool below (located on lower level) Photo in middle by Susan Tuttle Photography.

Next to the kitchen in this modern house extension is a two story void over the dining area. The void was created to allow winter sunlight to fill the space. Above the windows in the dining area is a green wall that provides a touch of nature to the room.

Architecture studio tenfiftyfive have designed a modern house extension in Melbourne, Australia, that features an exterior of wood, glass and steel.