Cabin Project
1.44k Pins
· 21.58k Followers
    Mork-Ulnes Architects completes timber-clad house in a Norwegian forest

    Mork-Ulnes Architects completes timber-clad house in a Norwegian forest

    Gallery of Big Cabin | Little Cabin / Renée del Gaudio - 5

    Gallery of Big Cabin

    Gallery of Big Cabin | Little Cabin / Renée del Gaudio - 5

    Sliding doors and built-in furniture save space inside skinny house

    Sliding doors and built-in furniture save space inside skinny house

    A Respectfully Restored Fisherman’s Shack on the Australian Coast

    A Respectfully Restored Fisherman’s Shack on the Australian Coast

    Matra Architects' holiday home has peaked roof and Himalayan views

    Matra Architects' holiday home has peaked roof and Himalayan views

    Gallery of Nojiri-ko Nature Platforms / SUGAWARADAISUKE - 1

    Gallery of Nojiri-ko Nature Platforms / SUGAWARADAISUKE - 1

    Sliding doors and built-in furniture save space inside skinny house

    Sliding doors and built-in furniture save space inside skinny house

    Gallery of Nojiri-ko Nature Platforms / SUGAWARADAISUKE - 10

    Gallery of Nojiri-ko Nature Platforms / SUGAWARADAISUKE - 10

    Architect Julius Taminiau borrowed principles from traditional Japanese tatami rooms to create a well-proportioned layout featuring space-saving built-in furniture at his floating home in Amsterdam.

    Architect Julius Taminiau borrowed principles from traditional Japanese tatami rooms to create a well-proportioned layout featuring space-saving built-in furniture at his floating home in Amsterdam.

    The constraints informed the building design, and were embraced—for example, the cladding that was milled at the end was only enough to partially clad the studio.

    Photo 10 of 26 in 10 Buildings We Love by Piers Taylor

    The constraints informed the building design, and were embraced—for example, the cladding that was milled at the end was only enough to partially clad the studio.

    Visible Studio is heated by waste wood from the woodland, and water from the roof feeds into an attenuation pond that forms a natural habitat.

    Photo 11 of 26 in 10 Buildings We Love by Piers Taylor

    Visible Studio is heated by waste wood from the woodland, and water from the roof feeds into an attenuation pond that forms a natural habitat.

    jean-prouve_galerie-patrick-seguin_maxeville-design-office_demountable_dezeen_sqa

    jean-prouve_galerie-patrick-seguin_maxeville-design-office_demountable_dezeen_sqa

    Gallery of House SM at Calafquén Lake / Claro + Westendarp arquitectos - 6

    Gallery of House SM at Calafquén Lake / Claro + Westendarp arquitectos - 6

    Den danske, modernistiske arkitekt, Knud Friis, tegnede i 1958 et enestående hus til sig selv i Brabrand, og nu er det blevet gennemrestaureret. Se bl.a. væg til væg-vinduet, betonloftet med aftryk af træets årer, og overetagen der næsten svæver.

    Oplev Knud Friis' hus

    Den danske, modernistiske arkitekt, Knud Friis, tegnede i 1958 et enestående hus til sig selv i Brabrand, og nu er det blevet gennemrestaureret. Se bl.a. væg til væg-vinduet, betonloftet med aftryk af træets årer, og overetagen der næsten svæver.

    Pinterest
    Search