Basement conversion for five bedroom terraced new house in South End, London W8 by Builders GB

An excavation for direct access from an exterior stair becomes a light well when walls are floor to ceiling glass. 🏠 By Builders GB, UK Basement Conversion London

The Garden Kitchen brief was to open up the ground floor living spaces, whilst reconnecting the core of the house to the sunny south facing garden.

The kitchen is an important part of a house. Every home needs a kitchen or cooking a meal. Kitchen can be seen as a storage room, where you can your food, supplies, and so on save.

Light and bright kitchen in the Courtyard House Photography By Tom Blachford Styling by Ruth Welsby

Wood ceiling Light and bright kitchen in the Courtyard House Photography By Tom Blachford Styling by Ruth Welsby

Courtyard another beautiful courtyard pool. love the jutting side path and the incorporated frangipani tree. the pool is graduated! cute!

Architects: Ong & Ong Pte Ltd Location: 55 Blair Road, Singapore Design Team: Diego Molina and Maria Arango. Interior Furnishing: YPS House Area: 288 Project Year: 2009 Photographs: Derek Swalwell 55 Blair Road produces a spatial.

Grimly reminiscent of the wires saboteurs strung between trees to decapitate the unwary.

Burrows Road extension by Rise Architects

Rise Design Studio adds glass extension to London house

From house entrance - stairs would run alongside the downstairs wall to the garage/laundry/study

central courtyard - creating an atrium allowing light to penetrate the surrounding spaces on all levels

Pinterest
Search