Bijl Architecture Naremburn House features seamless kitchen, dining, living space.

Bijl Architecture reinterprets the traditional Dutch gable for a Sydney residence.

Bijl Architecture Naremburn House flow through kitchen living

Image 12 of 30 from gallery of Naremburn House / Bijl Architecture. Photograph by Katherine Lu

Built-in seating and study nook at Escu House Sydney — Bijl Architecture

The Escu House by Bijl Architecture features a slatted wood screen that provides privacy and helps control the sun entering this remodeled bungalow.

Box timber framed window in white interior at Naremburn House by Bijl Architecture

Sections of brick, zinc, timber and concrete highlight the intentionally irregular form for this Sydney residence – a result of myriad planning restrictions

Escu House living room with timber screen — design by Bijl Architecture

The Escu House by Bijl Architecture features a slatted wood screen that provides privacy and helps control the sun entering this remodeled bungalow.

Foyer of College Street refurbishment by Bijl Architecture, Sydney. Photo: Katherine Lu

College Street – Sydney Office Renovation Bijl Architecture has developed a new renovated design for a commercial building in Sydney, Australia.

Second living room at Step Down House Willoughby Sydney — Bijl Architecture

Second living room at Step Down House Willoughby Sydney — Bijl Architecture

Interior in white with timber frame windows at Naremburn House by Bijl Architecture

Image 11 of 30 from gallery of Naremburn House / Bijl Architecture. Photograph by Katherine Lu

Concrete in the bedroom at Penshurst Ave House by Bijl Architecture

Concrete in the bedroom at Penshurst Ave House by Bijl Architecture

Pinterest
Search