The view from the upper deck onto the courtyard and lap pool. Retractable glass doors effectively make this area an extension of the kitchen.

A LAP POOL enjoys a cheery dose of pattern thanks to its Moroccan tile surround. Design by Jaco Janse van Rensburg in collaboration with Zuckerman Sachs Architects.

Our Hawthorn project was all about creating functionality and form within the limitations of a small space. We retained the car park and created a contemporary alfresco entertaining area with an extended view onto the adjacent parklands through the sliding gate. Big thank you to our clients and the team @signature_landscapes

Our Hawthorn project was all about creating functionality and form within the limitations of a small space. We retained the car park and created a contemporary alfresco entertaining area with an extended view onto the adjacent parklands through the slidin


More ideas
Pinterest
Search