Natalie Coffey
More ideas from Natalie
One of the side walls of the house was removed and replaced with a stock brick cavity wall and joined to the rest of the house by a sliver of glazing.

Mulroy Architects has added a glass passageway and angled skylights to this three-storey north London house extension, which features bespoke furniture

Miss Lala's Silver Looking Glass by The French Bedroom Company. Also available in white and gold.

Miss Lala's Silver Looking Glass by The French Bedroom Company Deze sleutel heeft een Frans design en extravagante rococo versieringen.

GLEBE RESIDENCE by The Designory + B2 Construction. This ornate and traditional terrace was given a complete overhaul by providing a refreshed and modernised space. The brief was to retain and enhance existing period details whilst adding customised functionality and new indoor/outdoor kitchen, new bathroom and hideaway laundry along with updates to the rear courtyard, second story balcony, and bedrooms. A bespoke staircase was also incorporated to introduce natural light.

GLEBE RESIDENCE by The Designory + Construction. This ornate and traditional terrace was given a complete overhaul by providing a refreshed and modernised space. The brief was to retain and enhance existing period details whilst adding customised funct