A landscape of native grasses designed by GSLA Studio complements the raw textures of the concrete-and-ipe front facade.

For the Highest Green Honor, One Couple Pulls Out All the Stops - Photo 2 of 12

landscape of native grasses designed by gsla studio complements the raw textures of the concrete-and-ipe front facade

Gallery of Cubby Office / Krisna Cheung Architects - 1

Gallery of Cubby Office / Krisna Cheung Architects - 1

Gallery of Shearers Quarters House / John Wardle Architects - 1

Gallery of Shearers Quarters House / John Wardle Architects - 1

Built by John Wardle Architects in Hobart, Australia with date Images by Trevor Mein. This beguiling shearers quarters sits as a companion building to an existing historic cottage on a working sheep farm.

Australian Retreat Designed to Encourage a Laid-back Lifestyle

This house provides a retreat from the city, allowing its owners to enjoy the magnificent coastal bushland setting and time with family and friends.

Wooden Box House

A Modern Wooden Box Extension Complements a Century Old Weatherboard

A Modern Wooden Box Extension Compliments a Century Old Weatherboard


More ideas
Pinterest
Search