Gallery of KAIROS / João Quintela + Tim Simon - 9

Gallery of KAIROS / João Quintela + Tim Simon - 9

KAIROS / João Quintela + Tim Simon Attention to detail I guess the idea was that the stair can be a part of building skin. For that, the architect made new type of stair. Actually the stair does not exist itself.

window box, charleston, south carolina | architectural details + container gardening                                                                                                                                                                                 More

Cottage Days and Journeys: Photo of the Week - Rustic House with Red Window Box and Shutters

Architecture studio APA has renovated a Victorian townhouse in London's Canonbury neighbourhood, creating a bright and open interior intended to recreate the spaciousness of a converted warehouse.

APA creates warehouse-inspired interior for London townhouse

Pinterest
Search