valextra chengdu

Collection by Hsu hui ping

10 
Pins
 • 
9 
Followers
located on a prominent corner plot, the project has been conceived as a library with a connected reading room.

neri & hu utilizes vernacular material palette for valextra's chengdu store

located on a prominent corner plot, the project has been conceived as a library with a connected reading room.

neri hu valextra

neri & hu utilizes vernacular material palette for valextra's chengdu store

shanghai-based architecture firm neri & hu has completed a new store in chengdu, china for luxury leather goods brand, valextra.

neri hu valextra

neri & hu utilizes vernacular material palette for valextra's chengdu store

shanghai-based architecture firm neri & hu has completed a new store in chengdu, china for luxury leather goods brand, valextra.

neri & hu utilizes vernacular material palette for valextra's chengdu store

shanghai-based architecture firm neri & hu has completed a new store in chengdu, china for luxury leather goods brand, valextra.

neri & hu utilizes vernacular material palette for valextra's chengdu store

shanghai-based architecture firm neri & hu has completed a new store in chengdu, china for luxury leather goods brand, valextra.

neri & hu utilizes vernacular material palette for valextra's chengdu store

shanghai-based architecture firm neri & hu has completed a new store in chengdu, china for luxury leather goods brand, valextra.

图书馆 - Valextra旗舰店| Neri&Hu设计研究室

The Library - Valextra Flagship Store | Neri&Hu Design and Research Office

By demolishing the existing exterior within a mall of unified facades, we pursued the concept of a raised mass; made tangible as a solid block of...

The Library - Valextra Flagship Store | Neri&Hu Design and Research Office

The Library - Valextra Flagship Store | Neri&Hu Design and Research Office

By demolishing the existing exterior within a mall of unified facades, we pursued the concept of a raised mass; made tangible as a solid block of...

Neri&Hu's atmospheric Valextra store is based upon the layout of a library

Located in a shopping centre in Chengdu, China, this Valextra store designed by Neri&Hu features hovering walls and a light funnel modeled on the Pantheon.