Colour scheme

Glass paneling on a floor-to-ceiling bookcase adds a subtle extra layer of separation. We especially love the way the empty shelves allow a space to breathe. Keep styling simple and edited.

Kitchen details. ‘A bespoke drying rack over the kitchen bench references the humble carpentry traditions of the original cottage,’ says Aaron. Photo – Mindi Cooke. Production – Lucy Feagins / The Design Files.

‘A bespoke drying rack over the kitchen bench references the humble carpentry traditions of the original cottage,’ says Aaron. Production – Lucy Feagins / The Design Files.

Kitchen

Rebecca and Aaron had to rebuild and renovate most of the apartment, including the kitchen. Production – Lucy Feagins / The Design Files

Sitting area

The ‘garden room’ is the key space in the Wilson Garden House, linking living rooms with the back garden. Production – Lucy Feagins / The Design Files.

Wilston Garden House

A classic Queenslander is cleverly updated by Brisbane architectural firm Vokes and Peters.

Interior colour scheme

Owen and Vokes and Peters rework an historic Brisbane home using a series of sensitive and subtle interventions . The kitchen includes furniture designed by the architects.

Pinterest
Search