courtyard

Collection by Julieann Arundel

13 
Pins
Allens Rivulet House by Room 11 as Architects Tasmania, Australia

Allens Rivulet House | Room 11 | Archello

The house has a duality of character and experience defined by context. On approach its angular and severe form is a toughened abstract container, bracing itself against the robust Tasmanian landscape and weather. On...

those white walls with the greenery: Yes!

Inside Out - Honestly WTF

Longer daylight hours means more time spent outdoors . . . and that is by far my favorite thing about summer. If you’re lucky enough to have outdoor space, take advantage of being able to…

Courtyard Garden with Limestone Patio with Hardwood Deck and Framed Japanese Maple by Modular Garden, via Flickr

20 Modern Landscape Design Ideas

Modern landscaping is refreshingly geometric. Clean lines and open spaces combine with sculpted detailing to create contemporary outdoor spaces. Wild overgrown areas are also welcome, as they rebel against more traditional manicured lawns. The key is putting it all together in a way that is original and eye-catching. While this challenge is very doable, an […]

17BR-House-ONG ONG-31-1 Kindesign

Renovated shophouse into modern family home in Singapore

17BR-House is an early 1900's Peranakan shophouse that has been just recently renovated into a contemporary family home by ONG&ONG in Singapore.

A-cute house | Red Architecture

A-cute house

Red Architecture are a boutique architectural practice specialising in residential housing, commercial buildings and fitouts.

IIS7

山东融汇管通股份有限公司(股票代码833104)主营产品:钢丝管骨架、高分子聚乙烯钢丝复合管、聚乙烯塑钢增强-A型结构壁管、实壁管骨架塑料复合管、高分子量骨架管、海绵城市系统解决方案、虹吸排水、同层排水等。,葡京官网,pj8.com

Schönegger + González - Google Search

Schönegger + González

Una casa chorizo convertida en un cálido espacio de trabajo - Living - ESPACIO LIVING

Una casa chorizo convertida en un cálido espacio de trabajo

Animal Music es una productora de música para tele, radio y publicidad. (Allí nacieron muchas de las canciones que cantás casi sin darte cuenta). Para fomentar aun más su imparable creatividad, buscaron una deco descontracturada