Sam Crawford Architects have transformed what was once a commercial garage sandwiched between terrace houses, into a bright and modern home that's long and narrow, and features a material palette of black steel, recycled brick, concrete and timber.

A Garage Was Converted Into This Comfortable Living Space

This industrial modern home in a converted commercial garage features a material palette of black steel, recycled brick, concrete and timber, while there's an abundance of natural light from the interior courtyard that fills the living, dining and kitchen

Melbourne studio Clare Cousins Architects rearranged and extended a Victorian house in the city's St Kilda East district to create two wings for living and sleeping.

Clare Cousins Architects designed this lovely home located in St Kilda East, Melbourne with an adorable garden and red brick façade. Description by Clare Cousins Architects: A series of insertions .

Exterior Recycled Brick House Paint Color Design, Pictures, Remodel, Decor and Ideas - page 2

Guest House - traditional - exterior - dallas - Hull Historical Campbell what do you think about this brick?

Australian architect David Boyle chose recycled brick for this renovation and extension of a psychologist's house in Sydney

Image 6 of 18 from gallery of Walter Street Terrace / David Boyle Architect. Photograph by Brigid Arnott

Laneway house by Architected- Recycled Northcote Bricks (from a Richmond church) with plywood upper storey cladding. If detailed correctly the ply cladding can look very sharp.

Laneway house by Architected- Recycled Northcote Bricks (from a Richmond church) with plywood upper storey cladding. If detailed correctly the ply cladding can look very sharp.

Laneway house by Architected- Recycled Northcote Bricks (from a Richmond church) with plywood upper storey cladding. If detailed correctly the ply cladding can look very sharp.

Laneway house by Architected- Recycled Northcote Bricks (from a Richmond church) with plywood upper storey cladding. If detailed correctly the ply cladding can look very sharp.

This large kitchen island features concrete pendant lights hanging above and plenty of room to seat four people. Behind the island and the living room, is a brick wall that ties back into the days when the space was used as a commercial garage.

A Garage Was Converted Into This Comfortable Living Space

Australian firm Sam Crawford Architects have transformed what was once a commercial garage sandwiched between terrace houses, into a bright and modern home that’s long and narrow.

Pinterest
Search