black fence

A Northcote based home in Melbourne has been given a new lease of life thanks to the Heartly design team.

**Levels Of Meaning by [Justine Hugh-Jones](http://justinehughjones.com/ |target="_blank"|rel="nofollow") and [William Dangar]( https://www.williamdangar.com.au/ |target="_blank"|rel="nofollow")**. This neatly executed courtyard is at the heart of a home on Sydney’s northern beaches. It’s a lovely space directing light into the interior via glass doors on three sides. Interior designer Justine Hugh-Jones, architect Walter Barda and garden designer William Dangar collaborated on this green…

Australian House & Garden Top 50 Rooms: Outdoor Rooms

Outdoor room by Justine Hugh-Jones Design, Mosman, NSW & William Danger, Botany, NSW

The back of the house was converted into an open-plan kitchen and combined living/dining room. Here, bifold doors were installed to increase the sense of space.

Decorating With White: Sydney Worker's Cottage Reno

This couple's renovation plan was executed flawlessly - transforming their Sydney worker's cottage into a trend-setting family home

Well Iv fallen in love with this Blissed out Byron Bay beach house what a beautiful day spent with some really inspiring people thanks for having me and cheers for the yummy vegan lunch that pumpkin was to die for by lonijane

This is a small wrap-around extension to the rear of an existing Victorian semi-detached house. The rear and side walls of the existing building were removed to create open plan kitchen, dining and living spaces. The simple asymmetric form of the extension – which is expressed internally – creates a strong architectural aesthetic which relates back to the existing building through its shallow pitched roofs. The extension is clad with Russian Redwood finished with a natural black stain. This…

This is a small wrap-around extension to the rear of an existing Victorian semi-detached house. The rear and side walls of the existing building were removed to create open plan kitchen, dining and living spaces. The simple asymmetric form of the extension – which is expressed internally – creates a strong architectural aesthetic which relates back to the existing building through its shallow pitched roofs. The extension is clad with Russian Redwood finished with a natural black stain. This…

2015 – 2017 This project is an alterations and additions to an early 1900s two bedroom single-storey semi-detached house. Our client, a builder/developer, approached us with an existing plann…

CO-AP has renovated and extended a typical suburban home in Australia, adding a two-storey concrete structure that opens onto a garden at the rear.

Pinterest
Search