Make storing ironing boards less awkward:

Exactly like this behind boot room door. Use 2 coat hooks to hang ironing board. Used too much to put in a cupboard.

voor aan de onbenutte muur in de berging naast de wasmachine, om kledij te laten drogen

Baked Sweet Mini Peppers

50 Laundry Room Designs To Inspire Shelterness | Shelterness

Find drying rack and hang bar in laundry room. Like the idea of using a bar above sink and washer/dryer for hanging shirts.

Ikea Grundtal drying racks--laundry room must-have... wonder if the wine fridge comes with it? by jewel

Ikea Grundtal drying racks-laundry room must-have. wonder if the wine fridge comes with it? by jewel - Kids Room Ideas

Beautiful white laundry in polytec MELAMINE Classic White Sheen.

Laundry: Polytec melamine classic white sheen cabinets with politic laminate fontaine matt bench tops.

Absolute Joinery Lithgow Laundry Renovation | Washer Odor? | Sour Smelling Towels? | Stinky Clean Laundry? | http://WasherFan.com | Permanently Eliminate or Prevent Washer & Laundry Odor with Washer Fan™ Breeze™ | #Laundry #WasherOdor

Absolute Joinery Lithgow Laundry Renovation - Absolute Joinery would continue bench over front load w machine

Absolute Joinery Lithgow Laundry Renovation | Washer Odor? | Sour Smelling Towels? | Stinky Clean Laundry? | http://WasherFan.com | Permanently Eliminate or Prevent Washer & Laundry Odor with Washer Fan™ Breeze™ | #Laundry #WasherOdor

Absolute Joinery Lithgow Laundry Renovation - Absolute Joinery would continue bench over front load w machine

Reclaim space over the counter with hanging rail for shirts - interesting idea

Reclaim space over the counter with hanging rail for shirts - interesting idea for modern white laundry room

GLEBE RESIDENCE by The Designory + B2 Construction. This ornate and traditional terrace was given a complete overhaul by providing a refreshed and modernised space. The brief was to retain and enhance existing period details whilst adding customised functionality and new indoor/outdoor kitchen, new bathroom and hideaway laundry along with updates to the rear courtyard, second story balcony, and bedrooms. A bespoke staircase was also incorporated to introduce natural light.

GLEBE RESIDENCE by The Designory + Construction. This ornate and traditional terrace was given a complete overhaul by providing a refreshed and modernised space. The brief was to retain and enhance existing period details whilst adding customised funct

Pinterest
Search