Maria and Ben

Collection by Kirsty Baker

10 
Pins
 • 
9 
Followers

47 Outdoor Bathrooms That You Must Choose With Amazing Design

Auf einer sehr schmal konfektionierten Bauparzelle versucht das Haus aus den Hemmnissen und der Unvorteilhaftigkeit einer Realteilung seine Bauidee zu formul...

Haus am Bäumle

Auf einer sehr schmal konfektionierten Bauparzelle versucht das Haus aus den Hemmnissen und der Unvorteilhaftigkeit einer Realteilung seine Bauidee zu formul...

Best deals and Free Shipping

Integral solutions: Fitzroy North House | ArchitectureAU

Integral solutions: Fitzroy North House

Preserving the integrity of its existing heritage condition, this addition to a single-fronted Victorian terrace uses clever spatial solutions and seamless detailing to simplify the daily lives of a growing family.

Smart angles and natural light abound in this black and white Melbourne home.

Smart angles and natural light abound in this black and white Melbourne home

Smart angles and natural light abound in this black and white Melbourne home.

Integral solutions: Fitzroy North House | ArchitectureAU

Integral solutions: Fitzroy North House

Preserving the integrity of its existing heritage condition, this addition to a single-fronted Victorian terrace uses clever spatial solutions and seamless detailing to simplify the daily lives of a growing family.

RoomGallery

Need inspiration? Get ideas and inspiration from our room gallery to see how you can add natural lighting to your home and create a masterpiece with VELUX Skylights.

With a growing family on the horizon, our clients embraced the social and sustainable benefits of reworking their small, much-loved existing home to suit their future needs. With limited outdoor space this renovation needed to fit within the existing envelope, demanding fitness, interrogation and flexibility from the design. We envisaged the 6x4m room as the …

Andrew's House - Carter Williamson Architects - Award Winning Sydney Architect

With a growing family on the horizon, our clients embraced the social and sustainable benefits of reworking their small, much-loved existing home to suit their future needs. With limited outdoor space this renovation needed to fit within the existing envelope, demanding fitness, interrogation and flexibility from the design. We envisaged the 6x4m room as the …