Basement conversion for five bedroom terraced new house in South End, London W8 by Builders GB

An excavation for direct access from an exterior stair becomes a light well when walls are floor to ceiling glass. 🏠 By Builders GB, UK Basement Conversion London

Underground living.

Five bedroom terraced new house in South End, London - off High Street Kensington - listed on Zoopla for Garden area on upper level. Threshold progression into house.

Living Room Designed by Brazilian Architect Isay Weinfeld for a Home in Sao Paulo

"Multi-story plants climb toward organically-chaotic skylights, cozying up to upper-story walkways along the way. Meanwhile, tree trunks drop through the ground floor and come to rest on interior rock-and-pebble gardens.

Casa Malva / Bloco Arquitetos

Gallery of Malva House / Bloco Arquitetos - 6

cantilevered steps, minimal glass frame and some planting. Would choose different materials though

cantilevered steps, minimal glass frame and some planting. Would choose different materials though

Malvern House by Jost Architects http://www.archello.com/en/project/malvern-house-0

Jost Architect’s Malvern project involved a small, inter-war semi-detached house which, despite the local council’s Heritage B grading, appeared to have very few significant features or attributes.

renovation of a dark basement, increase floor space + natural light /// Court House | Coffey Architects | London

Renovation of a dark basement, increase floor space + natural light /// Court House


More ideas
Pinterest
Search