Het werkblad en de wand achteraan zijn iets donkerder dan het onderstel van dit keukenblok. Een dergelijk effect kan bekomen worden met WOCA Werkbladolie Naturel en WOCA Werkbladolie Wit.

High Street is a private residence located in Melbourne, Victoria, Australia. It was designed in 2014 by Alta Architecture. High Street by Alta Architecture: "Located at the quiet eastern suburb of Melbourne, Australia.

Inspiratie van Elmi Interieur en meubelontwerp #interieur #design #woning #meubel #vloer #wand #wonen #inrichting #kitchen #natural #wood #eiken www.elmijansen.nl

Garde Hvalsøe kitchens are made entirely in Denmark. “We draw on the Danish cabinetmaking tradition and craftsmanship,”kitchen-island-with-wood-slats-dinesen-wood-floor-black-backsplash-denmark-garde-Hvalsoe

Wow, wat gezellig

Cuisine design avec îlot - like the island design, lower table / bar with higher area for cooking. Dark design and floor, open to outside similar to ours

plafond lumineux, grandes verrières de toit et lampes électriques dans la cuisine

This kitchen is perfection. From the roof/sky lights over the island bringing in so much light, to the exposed brickwork.

Inspiration Gallery | Bunnings Warehouse

Add extra section at the end for deep freezer with drying rack to pull out above. Turn draws into dirty wash draws with sections for lights, darks, gentle and towels.

miniature Rénovation cuisine, LANDES / 40, Béatrice Saurin - décorateur d'intérieur

miniature Rénovation cuisine, LANDES / 40, Béatrice Saurin - décorateur d'intérieur

idée-aménagement-cuisine-en-longueur-lampe-suspendue-cuivre-cadre-photo-noir-peinture-fleurs-fruits-cuisine-ikea-noire-étagère-murale-bois

▷ 1001 + exemples sublimes de la cuisine noire et bois

idée-aménagement-cuisine-en-longueur-lampe-suspendue-cuivre-cadre-photo-noir-peinture-fleurs-fruits-cuisine-ikea-noire-étagère-murale-bois

Donkere leefkeuken

Leefkeuken Inspiratie: 26 Leefkeukens Die Jouw Huis Compleet Maken!

Donkere leefkeuken

design keuken

Island inspiration, black kitchen with feature panel, stunning, contemporary design - by Thomassen Interieurs

De oorspronkelijke indeling van deze woning in het landelijke Olen was eerder gesloten, waardoor een renovatie zich opdrong. Enkele constructieve ingrepen waren nodig om de ruimtes met elkaar te verbinden. De bestaande erker aan de achtergevel werd vervangen door een volwaardig volume en bestaande ramen in de eetkamer werden vervangen door een grote glaspartij. De tuin integreert zich daardoor in de woning waardoor zonlicht uitgesproken aanwezig is.

De oorspronkelijke indeling van deze woning in het landelijke Olen was eerder gesloten, waardoor een renovatie zich opdrong. Enkele constructieve ingrepen waren nodig om de ruimtes met elkaar te verbinden. De bestaande erker aan de achtergevel werd vervangen door een volwaardig volume en bestaande ramen in de eetkamer werden vervangen door een grote glaspartij. De tuin integreert zich daardoor in de woning waardoor zonlicht uitgesproken aanwezig is.

Pinterest
Search