When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Aldeburgh Sea View

Collection by Nicholson Rowell

30 
Pins
 • 
21 
Followers
Nicholson Rowell
window by Iwan Baan offener dachstuhl Concrete Slit House / AZL architects Modern Skylights, Modern Windows, Interior Architecture, Interior And Exterior, Windows Architecture, Skylight Window, Attic Window, Roof Window, House Extensions

Concrete Slit House / AZL architects

Completed in 2008 in Nanjing, China. Images by Iwan Baan . Concrete Slit House is a contemporary concrete residence enmeshed within a quiet Kuomingtang-era neighborhood in central Nanjing. The entire...

Insert us here. Oisterwijk, The Netherlands Bedaux de Brouwer Architecten + Inte… Insert us here. Oisterwijk, The Netherlands Bedaux de Brouwer Architecten + Interior Design by Photo by Isidoor van Esch and Rein Janssen Cabins In The Woods, Exterior Design, Black Exterior, Cafe Exterior, French Exterior, Exterior Signage, Interior Architecture, Seattle Architecture, Architecture Diagrams

Login

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Glass and aluminium Stair balustrade NINFA 170 Glass and aluminium Railing Collection by FARAONE Balcony Railing Design, Stair Railing, Stairs, Railings, Glass Handrail, Frameless Glass Balustrade, Balustrade Balcon, Glass Balcony, Glass Fence

Лестницы балюстрады NINFA 170 By FARAONE дизайн Nino Faraone, Matteo Paolini

Скачать каталог и узнать цены на Ninfa 170 By faraone, лестницы балюстрады дизайн Nino Faraone, Matteo Paolini, Коллекция ninfa

House Design Inspiration - The Urbanist Lab - Contemporary residential architecture depicts a house nestled in woodland. Fog effects capture the atmosphere while splashes of orange cladding accentuate the details. Architecture and CGI by Pikcells. Residential Architecture, Contemporary Architecture, Architecture Details, Interior Architecture, Pavilion Architecture, Japanese Architecture, Sustainable Architecture, Interactive Architecture, Rendering Architecture

Koncept exterior CGI

A project to showcase our clients new exterior cladding products. They wanted to show that they are weatherproof and look great at all times of day and lighting situations.We designed 3 unique buildings for commercial, residential and public space envir…

grey flooring Bathroom Shower Design // loving the light wood cabinets and how they cut the grey floor tile in this shower // Bathroom Tile Designs, Modern Bathroom Design, Bathroom Interior Design, Bathroom Ideas, Bath Design, Bathroom Organization, Bathroom Stuff, Minimalist Bathroom Design, Shower Ideas

Designer Interview: Anna Skermer & Jane Kilpatrick of Pipkorn Kilpatrick

Interview: Pipkorn & Kilpatrick | est living

Dumbfounding Useful Tips: Metal Roofing Installation glass porch roofing. Pergola With Roof, Patio Roof, Glass Porch, Roof Hatch, Roof Access Hatch, Green Facade, Green Roofs, Fibreglass Roof, Roof Trusses

CSD Architecten

Britt Crepain, Stefan Spaens and Joep Debie are the super creative architects that make up CSD ...

Contemporary Lean-to by Doma Architects Unique Buildings, Metal Buildings, Beautiful Buildings, Interior Exterior, Exterior Design, Architecture Details, Interior Architecture, Parasitic Architecture, House Extensions

«Дом года» по-британски: 20 кандидатов

Представляем длинный список премии «Дом года»-2016 – награды Королевского института британских архитекторов (RIBA) за лучший частный дом.

Platform 5 created a side extension and reconfigured the ground and first floors of a four storey mid terrace Victorian townhouse in Camden. The existing dark cellular ground floor rear wing was opened up and re-arranged to create a light filled room whe Victorian Townhouse, Victorian Terrace, Victorian Homes, House Extension Design, Glass Extension, House Design, Side Return Extension, Rear Extension, Extension Ideas

Shirlock Road

Platform 5 created a side extension and reconfigured the ground and first floors of a four storey mid terrace Victorian townhouse in Camden. The existing dark cellular ground floor rear wing was opened up and re-arranged to create a light filled room where the family can gather to cook, eat and relax with views over the garden. The extension is formed by sitting a lightweight zinc clad element onto the existing party wall, while a large rooflight brings in daylight over the dining area. A…