I saw this again on Saturday and was reminded of how much I like it. James Angus 'Geo Face Distributor' 2009 (popularly the giant orange blob), in the forecourt of the National Portrait Gallery, Canberra. Photographed by Hanne + Orla Schantz

I saw this again on Saturday and was reminded of how much I like it. James Angus 'Geo Face Distributor' 2009 (popularly the giant orange blob), in the forecourt of the National Portrait Gallery, Canberra. Photographed by Hanne + Orla Schantz

The National Portrait Gallery of Canberra is set in a beautiful building and is free to visit.

The National Portrait Gallery of Canberra is set in a beautiful building and is free to visit.

Stopped to check out the National Portrait Gallery by #JohnsonPiltonWalker whilst in #Canberra for an upcoming #MimDesign project. How #stunning is the combination of concrete, timber and glass!?

Stopped to check out the National Portrait Gallery by whilst in for an upcoming project. How is the combination of concrete, timber and glass!

Sculpture outside the National Portrait Gallery, Canberra

Sculptural shapes, Canberra, ACT

Aramax roof sheet @ National Portrait Gallery, Canberra

Aramax roof sheet @ National Portrait Gallery, Canberra

National Portrait Gallery, Canberra, ACT, Australia

National Portrait Gallery, Canberra, ACT, Australia

https://flic.kr/p/5JuqCa | National Portrait Gallery Canberra | Design consultants: Johnson Pilton Walker

https://flic.kr/p/5JuqCa | National Portrait Gallery Canberra | Design consultants: Johnson Pilton Walker

“Reflections at the @NPG_canberra” by Instagrammer @techosapien. Despite the apparent simplicity of the plan, the National Portrait Gallery is a rich sequence of carefully proportioned spaces leading from the Entrance Court defined by the two large cantilever concrete blades on the eastern side of the building through the foyer to the gallery spaces. #visitcanberra

“Reflections at the @NPG_canberra” by Instagrammer @techosapien. Despite the apparent simplicity of the plan, the National Portrait Gallery is a rich sequence of carefully proportioned spaces leading from the Entrance Court defined by the two large cantilever concrete blades on the eastern side of the building through the foyer to the gallery spaces. #visitcanberra


More ideas
Pinterest
Search