Explore Light Installation and more!

Sliced Porosity Block, Raffles City, Chengdu, China, 2012 | Steven Holl Architects

Materials-light/reflection The Light Pavilion by Lebbeus Woods in collaboration with Christoph a. Kumpusch, in the Raffles City complex in Chengdu, China, by Steven Holl Architects

Steven Holl Architects, OPEN Architecture, Hufton + Crow · Vanke Center: A Horizontal Skyscraper Over Maximized Landscape

Steven Holl Architects, OPEN Architecture, Hufton + Crow · Vanke Center: A Horizontal Skyscraper Over Maximized Landscape

steven holl: tianjin ecocity ecology and planning museums

Steven Holl: Tianjin Ecocity Ecology and Planning Museums new york and beijing-based practice steven holl architects has just shared with us images of their recently won competition to design the.

The Nelson-Atkins Museum of Art / Steven Holl Architects

The Nelson-Atkins Museum of Art / Steven Holl Architects

Pinterest
Search