Explore Prison, Creative Architecture, and more!

Explore related topics

© Jan Bitter

Flashback: Academy of Art & Architecture / Wiel Arets Architects

Image 12 of 19 from gallery of Flashback: Academy of Art & Architecture / Wiel Arets Architects. Photograph by Jan Bitter

Gallery - Flashback: Academy of Art & Architecture / Wiel Arets Architects - 13

Gallery of Flashback: Academy of Art & Architecture / Wiel Arets Architects - 13

Gallery - Flashback: Academy of Art & Architecture / Wiel Arets Architects - 13

Eco-friendly Living: JD House by BAK Architects in Argentina | http://www.designrulz.com/architecture/2012/06/eco-friendly-living-jd-house-by-bak-architects-in-argentina/

Eco-friendly Living: JD House by BAK Architects in Argentina

Here are a one of inspiration design Modern House Design With Concrete Opened To Nature. Who might imagine that concrete will mix with nature during a very

http://jadorepop.tumblr.com/post/32437971470

Mondrian-patterned glass block wall with multi-shaped blocks and colored accents. source: ideefixedujour Ideal for the top of the solid wall of the staircase to give a real open plan feel.

Architect Simon Unwin believes these seminal structures are crucial to our understanding of architectural design.

Glasshouse in Hiroshima, Japan. By Hiroshi Nakamura & NAP architects. Fotos by Nacasa & Partners #Architectural Solar

Glasshouse in Hiroshima, Japan. By Hiroshi Nakamura & NAP architects. Photos by Nacasa & Partners. Composed of roughly 6000 glass blocks strung together by stainless steel.

Academy of Art & Architecture - Wiel Arets Architects

[ Projects - Wiel Arets Architects - Academy of Art and Architecture Maastricht ]

AZL Pension Fund Headquarters / Wiel Arets Architects_Nethrlands

Flashback: AZL Pension Fund Headquarters / Wiel Arets Architects

Image 1 of 36 from gallery of Flashback: AZL Pension Fund Headquarters / Wiel Arets Architects. Photograph by Jan Bitter

© Jan Bitter

A' House / Wiel Arets Architects

designed by wiel arets architects, this compact dwelling consists of five horizontally divided spaces, each connected by a narrow winding staircase.

Installation, Kröller-Möller Museum

Installation, Kröller-Möller Museum

Niceto Vega 5924 / Jonathan Tyszberowicz + Diego Cherbenco

Gallery of Niceto Vega 5924 / Jonathan Tyszberowicz + Diego Cherbenco - 6

Image 8 of 24 from gallery of Niceto Vega 5924 / Jonathan Tyszberowicz + Diego Cherbenco. Photograph by Albano Garcia

Pinterest
Search