Explore House Landscape, The Long, and more!

Minimalist hillside home in Hungary: Long Brick House

Minimalist hillside home in Hungary: Long Brick House

The Long Brick House,© Levente Sirokai

Dream bookshelves

The Long Brick House by Földes & Co. Architects: A home in which a classic, minimalist aesthetic works around intellectual values, we present a look at the Long Brick House completed by Földes &.

casa_ungheria_Buda_10

The Long Brick House, Hungary by Földes Architects

Se o espaço é pequeno, escolha uma peça de destaque que fará toda a diferença. Como esta mesa! As cadeiras Panton são um charme a parte.

Lyndsay and Fitzhugh's Summer Cottage in the City

Raw edge coffee bar in kitchen nook. Original Pin: Get the incredible, magazine-worthy look of this dining room with reclaimed wood! Check out this DIY Live Edge Table project.

Gallery of The Long Brick House / Foldes Architects - 10

Gallery of The Long Brick House / Foldes Architects - 10

Brick Houses, Contemporary Architecture, The Long, Architects, Bricks, Projects, Hungary, Minimalist, Barn

La larga casa de ladrillo / Foldes Architects

La larga casa de ladrillo / Foldes Architects

The Long Brick House / Foldes Architects © Levente Sirokai

Minimalist hillside home in Hungary: Long Brick House

Minimalist hillside home in Hungary: Long Brick House

The Long Brick House,© Levente Sirokai

The Long Brick House by Foldes & Co. Architects | HomeAdore “It was our general aim to assure the proper inner climate with architectural means rather than constructing huge machinery.

The Long Brick House by Földes & Co. Architects: A home in which a classic, minimalist aesthetic works around intellectual values, we present a look at the Long Brick House completed by Földes &.

The Belgian architect Vincent Van Duysen is known for rigorous, spare design that retains a sense of life. Captivated by a once-stately house in Antwerp, he distilled it to its elements — and made it his home.

T FALL DESIGN

archatlas: “ VVD II Residence Vincent Van Duysen This old townhouse, with former notaries offices was simplified and restructured and natural daylight was let in everywhere. A former courtyard was.

Super mooi huis. Vooral de kleuren en materialen. Het rieten dak in combinatie met de witte muren en het gebruik van veel glas.

Super mooi huis. Vooral de kleuren en materialen. Het rieten dak in combinatie met de witte muren en het gebruik van veel glas.

Pinterest
Search