Explore Interior Stairs, Stairway and more!

Villers Abbey Visitor Center in Belgium by Binario Architectes

Image 20 of 31 from gallery of Villers Abbey Visitor Center / Binario Architectes. Photograph by François Lichtle

Villers Abbey Visitor Center,© François Lichtle

Gallery of Villers Abbey Visitor Center / Binario Architectes - 11

Image 11 of 31 from gallery of Villers Abbey Visitor Center / Binario Architectes. Photograph by François Lichtle

general motors technical center - design center lobby and staircase - by eero saarinen

general motors technical center - design center lobby and staircase - by eero saarinen

pygmalion karatzas documents red rock canyon visitor center

pygmalion karatzas has shared his documentation of the red rock canyon visitor center, originally designed by line and space architects.

…

Binario Architectes adds rusted steel path and visitors centre to 12th-century abbey ruins

Image 16 of 31 from gallery of Villers Abbey Visitor Center / Binario Architectes. Photograph by François Lichtle

pygmalion karatzas documents red rock canyon visitor center

Line and Space, Pygmalion Karatzas · Red Rock Canyon Visitor Center

BEL leaves old warehouse on show in new cultural centre

BEL leaves old warehouse on show in new cultural centre

BEL Architecten leaves rough surfaces on show in warehouse converted into a cultural centre

¿Tendrías una escalera así en tu casa?

¿Tendrías una escalera así en tu casa?

Renovating, splitting and extending a Brussels terraced-house, Schaerbeek, 2015 - Edouard Brunet Architecte, François Martens

The curved, grass-covered roof.

Weiss/Manfredi's Eco-Friendly Projects

Image 3 of 23 from gallery of Brooklyn Botanic Garden Visitor Center / Weiss / Manfredi. Photograph by Albert Vecerka/Esto

Pinterest
Search