Explore Kuala Lumpur, Terraces, and more!

PROJECTS - HIT AND MRS :: STUDIO BIKIN | Architect, Kuala Lumpur, Malaysia

Hit and Mrs is located in a terraced commercial shoplot area in Bangsar.

PROJECTS - HIT AND MRS :: STUDIO BIKIN | Architect, Kuala Lumpur, Malaysia

Hit and Mrs is located in a terraced commercial shoplot area in Bangsar.

PROJECTS - SUBSOIL HOUSE :: STUDIO BIKIN | Architect, Kuala Lumpur, Malaysia

The Subsoil House was an exercise in re-planning its existing spatial content to suit the needs of a couple and their two young children.

PROJECTS - U DRAIN GUARDHOUSE :: STUDIO BIKIN | Architect, Kuala Lumpur, Malaysia

The U-drain Guardhouse was an experimental project using precast concrete monsoon U-drain sections.

PROJECTS - JOY SHOWROOM :: STUDIO BIKIN | Architect, Kuala Lumpur, Malaysia

Joy was a simple showroom fit-out for a new company that sold furniture and home products. The showroom was designed to provide a gallery for their furniture products

PROJECTS - THE LONG RETREAT :: STUDIO BIKIN | Architect, Kuala Lumpur, Malaysia

The brief called for a simple retreat on a acre piece of land in Janda Baik, Pahang. It began with the idea of creating a fluid, open space that offered generous views to the beautiful orchard and fish pond.

PROJECTS - SUBSOIL HOUSE :: STUDIO BIKIN | Architect, Kuala Lumpur, Malaysia

The Subsoil House was an exercise in re-planning its existing spatial content to suit the needs of a couple and their two young children.

PROJECTS - SUBSOIL HOUSE :: STUDIO BIKIN | Architect, Kuala Lumpur, Malaysia

The Subsoil House was an exercise in re-planning its existing spatial content to suit the needs of a couple and their two young children.

PROJECTS - KONG HENG VILLAS :: STUDIO BIKIN | Architect, Kuala Lumpur, Malaysia

The second phase of Sekeping Kong Heng guesthouse will be placed on the first floor level of the old shop houses over a row of restaurants.

PROJECTS - U DRAIN GUARDHOUSE :: STUDIO BIKIN | Architect, Kuala Lumpur, Malaysia

The U-drain Guardhouse was an experimental project using precast concrete monsoon U-drain sections.

Pinterest
Search