Samantha Thompson

Samantha Thompson

Samantha Thompson
More ideas from Samantha
Entering the building has an interaction with the garden by walking through a separation of stones around a narrow tree.

A beautiful concrete house on the Victorian surf coast in Torquay, Australia. Idealised by Auhaus Architecture, the 4 bedroom family house has been designed as a walled sanctuary, opening up onto itself and allowing stunning views onto wetl

Concrete solid facade contrasts when opened to have a straight through view to an opening located directly on the other side of the structure having a free flow effect.

the pivot door, but also the above windows and cement :: DETAILS :: lovely oversized black steel pivot door detail frames the view upon entry of this lovely home Washington Park Residence by Sullivan Conard Architects.