Built for a young family the bedrooms stretch from east to west, cantilevering over the living quarters, providing a covered porch over the entrance to the residence.  Their kitchen captivated us using aged woven brass cabinetry, Statuario marble, and our Brushed Nickel Sink Mixer.  Products: Voda Sink Mixer Pull Out in Brushed Nickel  Architecture: Luigi Rosselli & Edwin Birch | Interior Design & Styling: Alexandra Donohoe | Building: Stonewood Construction | Photography: Justin Alexander

Built for a young family the bedrooms stretch from east to west, cantilevering over the living quarters, providing a covered porch over the entrance to the residence. Their kitchen captivated us using aged woven brass cabinetry, Statuario marble, and our Brushed Nickel Sink Mixer. Products: Voda Sink Mixer Pull Out in Brushed Nickel Architecture: Luigi Rosselli & Edwin Birch | Interior Design & Styling: Alexandra Donohoe | Building: Stonewood Construction | Photography: Justin Alexander

Built for a young family the bedrooms stretch from east to west, cantilevering over the living quarters, providing a covered porch over the entrance to the residence.  Their kitchen captivated us using aged woven brass cabinetry, Statuario marble, and our Brushed Nickel Sink Mixer.  Products: Voda Sink Mixer Pull Out in Brushed Nickel  Architecture: Luigi Rosselli & Edwin Birch | Interior Design & Styling: Alexandra Donohoe | Building: Stonewood Construction | Photography: Justin Alexander

Album photos - Luigi Rosselli Pty Ltd - Over 25 years of practice, Luigi Rosselli has built a reputation for quality individual, creative architecture covering a wide range of diverse applications.

Built for a young family the bedrooms stretch from east to west, cantilevering over the living quarters, providing a covered porch over the entrance to the residence.  Their kitchen captivated us using aged woven brass cabinetry, Statuario marble, and our Brushed Nickel Sink Mixer.  Products: Voda Sink Mixer Pull Out in Brushed Nickel  Architecture: Luigi Rosselli & Edwin Birch | Interior Design & Styling: Alexandra Donohoe | Building: Stonewood Construction | Photography: Justin Alexander

[PROJECT - Balancing Home] A darker finish gives the impression of a fresh waster pond or lake

Pinterest
Search

Unlimited free access to the world's best ideas

Sign up to see more

OR

By continuing, you agree to Pinterest's Terms of Service, Privacy Policy
Pinterest helps you find ideas to try.